bania-v-cherveno

Смели дизайнерски решения – като използването на червено – разбира се, ви позволяват да създавате уникални интериори, но не забравяйте за стиловете.  Японски, рустикален и модерен са сред най-оригиналните, а познаването им в детайли, ще ви позволи да създадете уникално пространство, в което да се чувствате приятно и комфортно. Всеки от тези стилове има свои художествени техники и интериорни особености, които го отличават.

 

Червена баня в японски стил

Това е стилът на спокойствието и хармонията и предизвиква усещане за релаксация в най-голяма степен. Характеризира се с използването на естествени материали като листя, слама, бамбук и камък.

Могат да се използват и японски символи и национални модели. Стените могат да бъдат украсени с картини от сакура или йероглифи. Не претрупвайте интериора с твърде много подробности. Японският стил в известна степен се приближава до минимализма.

 

Червена баня в рустикален стил

Дизайнът на банята в червен цвят е смела стъпка в дизайна. Този цвят ще добави енергия и динамика към жилището ви. За класическа при създаването на интериора може да се нарече цветовата палитра, включваща червен и бял цвят. Ако искате да създадете бляскав дизайн, може да добавите черно към тези цветове. За да добавите луксозно докосване към дизайна, интегрирайте златни предмети. Основното нещо е да се съобразите с “дозата” на червеното. Правилната доза ще доведе до създаването на хармоничен и добре обмислен интериор.

 

Червена баня в модерен стил

Отличителните характеристики на червената баня в модерен стил са цветното зониране на помещението, комбинацията от „несъвместими“ на пръв поглед материали и контрастни нюанси. Основното е да се използват модерни техники и да се трансформира пространството до възможно най-функционалното и удобно. Няма строги дизайнерски канони, затова е подходяща идея за всяка баня и всеки бюджет.

В банята в модерен стил могат да се интегрират червени мебели, фаянс и плочки.

Източник: https://plochki-za-bania.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>