spalno

В интериорната индустрия настъпването се наблюдава една силна тенденция в домашния интериор, която наложи използването на неустоимо привлекателния, нов цвят „Spiced Honey“.

Нека погледнем към бъдещето и да помислим за това, което сме научили досега. Големите имена в интериора започват да правят своите прогнози за следващата година. Всяка година експертите по цветове събират колаборация от цветни дизайнери, специалисти по дизайн, архитекти и редактори от цял ​​свят. Те обсъждат това, от което се нуждаем в пространството около нас, опитват се да създадат универсална тема и най-накрая предлагат един цвят, който олицетворява настроението на дизайнери, стилисти и модисти.

 

Чудесният топъл кехлибарен нюанс на „Spiced Honey“ е точно това, от което се нуждаем след една обезпокоителна и непредсказуема година. След като беше претоварена от поток от новини, избори и искания, експертите почувстваха, че всичко това ни накара всички да се затворим и да се оттеглим там, където се чувстваме защитено и сигурно. Дойде време да натиснете пауза и да преосмислите случващото се. Специалистите предвиждат възобновяване на тенденцията на светлия, лек и неутрален интериор. В момент, в който непредсказуемостта се удовлетворява с положителни действия, оптимизъм и цел. По всичко личи, че тенденциите през идната година ще бъдат насочени към създаване на интериор с усещане за повече въздух, простор и светлина.

 

Луксозно меката и топла среда с приканващи кехлибарни тонове на „Spiced Honey“, отлично улавя това възобновяване на тенденцията да се търси минимализъм и връзка с природата. Този цвят може да се опише като успокояващ, стимулиращ и енергизиращ, в зависимост от останалите цветове в интериорната схема и светлината около него. Този нов и модерен тон е много функционален, сложен и класически, и се поддава на широк спектър от интериорни стилове. Той е идеален за отразяване на универсалното настроение.

 

Модните законодатели се стремят всяка година да открият най-актуалният цвят, който да отговаря на потребностите на хората и да им дава възможност да внесат настроение, което засяга техния живот в дома им. Нека всички ние да си пожелаем като общество да бъдем по ангажирани с нашите общности, да направим нещата по-добри и да бъдем промяната, която обхваща всичко от подпомагането на благотворителността до малките актове на съседска доброта. Новият цвят „Spiced Honey“ позволява трансформация, вдъхновяваща положителната, емоционална промяна.

 

Благодарение на своята неутрална природа, модерният цвят се  съчетава с различни материали и стилове на декорация под формата на спални комплекти, одеяла, възглавници, килими, дамаски и завеси. Богатите му карамелени тонове визуално сякаш усилват термостата с няколко градуса и така създават спокойна и уютна атмосфера в местата, където обичаме да мислим, да мечтаем, да обичаме и да действаме.

 

Перфектен за координиране с бял цвят и пастелни тонове, този нов цвят може да се комбинира и с безброй други нюанси. 

Специалисти са създали набор от четири цветни палитри, всяка от които съдържа „Spiced Honey“ и е вдъхновена от разнообразните тонове на този цвят. Цветните палитри разказват различни истории за цвета и начина, по който ще го използваме в домовете си през следващата година. Мисли, мечти, любов и действие са тенденциите, които улавят новия дух на доброта и оптимизъм в един свят, в който ние се оттегляме в домовете си.

 

Мислене е палитра, която представлява привлекателно съчетание от неутрални, меки тонове на розово, бордо и интензивен, царствен тъмно син цвят. В комбинация с полирано дърво, мебели от средата на миналия век и графични отпечатъци, които създават интелигентен, изтънчен външен вид.

Мечтаене е романтична палитра, пълна с пастелни розови и блус нюанси, които създават спокойствие в дома. Меките тъкани, бледите дървени детайли и обикновените ръчно изработени съдове добавят визуално усещане за повече пространство.

Любовта улавя интензивността на емоциите и е най-топлата от палитрите. Изпълнена с богати нюанси като горска зеленина, чакъл и теракота, тя работи добре с дървени подове и ботанически принтове. 

Действието е най-игривата палитра с ярки червени и зелени акценти, съчетани с бели, сиви, бледо розови и блус тонове. Тя се оживява с персонализирани мебели и смели графични форми.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>