Най- новото по рода си онлайн маркетинг – SEO/SEM състезание под надслов “Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?” е в разгара си и всички се стремят да го спечелят.

"Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?"

“Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Щедрите организатори от онлайн магазина за компютри и компютърна техника Notebook.bg ще дадат на класиралия се на първо място урл адрес, към дата 15.12.13 рекордните за подобен формат 5 000 лв. Друга интересна награда от организатора е чисто нов ултрабук на стойност 2000 лв, който ще бъде разигран в томбола сред първите 100 участника и ще бъде даден един от тях.

Днес, на 08.09.13 участника който събере най-много социални сигнали от фейсбук, ще получи подарък, аксесоар за лаптоп. А останалите сайтове в топ 10 ще получат компактна чанта за лаптоп.

Наградите на състезанието ”Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?” са страхотни нали?

Дерзайте състезатели-сео-оптимизатори :) Накрая ще остане само един! Ние от Conspiracy Blogging Следим много подробно резултатите от състезанието.

въпросът е:

“Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

 • Защото са се доказали с качеството на стоката си.
 • Защото имат хиляди доволни клиенти
 • Защото техните лаптоп получават гаранция
 • Защото там доставката и обслужването са на най-високо ниво и са истинско удоволствие за клиента.
 • Защото малко онлайн магазини могат да си позволят изобилие от най-различни таблети, лаптопи, нетбуци и т.н.
 • Защото имат много години успешна практика с нито един недоволен клиент.
 • Защото цените, които можете да намерите там са направо от склада и нямат база за сравнение с цените, които получавате офлайн в накой магазин за техника.
 • Защото лявото меню в сайта позволява да изберете точно лаптопа, който търсите за точно определен бюджет, като просто попълвате полетата: цена, процесор, RAM, видео карта, хард диск и други.
 • Защото са отворени към нови практики и инициативи и обичат да експериментират с подобни състезания, като ”Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”.
 • Защото са любезни.
 • Защото техните консултанти са така обучени, че не просто да ви предложат най-високата цена, а да се съобразят с финансовите Ви ограничения и да подберат най-добрия лаптоп за целите Ви. Независимо дали сте геймър, програмист, на когото са нужни много добри параметри за да работи с едни от най-тежките езици за програмиране или просто обичате да браузвате из фейсбук.
 • Защото получавате 7 дни за ремонт от покупката на вашия лаптоп. Ако нещо се случи с него, не се притеснявайте, в рамките на 7 дни Вие не носите отговорност за ремонта му.
 • Защото получавате 7 за безплатна поддръжка, можете да се посъветвате напълно безплатно със консултантите от Notebook.bg.
 • Защото получавате 7 дни гаранция за най-ниска цена. Цената на продукта, който закупите остава непроменена в рамките на 7 дни. Какво означава това, ако закупите намален лаптоп в промоция, с невероятни параметри, то вашите познати и близки автоматично получават възможността да закупят този лаптоп на същата като вас цена в рамките на 7 работни дни.
 • Защото имате 7 дни гратисен период за връщане, ако прецените, че поради каквато и да е причниа, не желаете покупката си. Парите Ви се възстановяват.
 • Защото можете да изберете измежду 7 различни начина за плащане.
 • Защото имате максимум 7 часа за доставка на поръчка направена на територията на град София. За цялата страна поръчката е напълно безплатна.

Кои са сайтовете, които дават отговор на това, защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?

http://acer-notebookbg.com/ Е най-силния претендент за първа позиция. Този сайт е дело на сео задругата – 4 оптимизатори, които наистина знаят какво правят и с всеки изминал ден стават все по-добри и по-добри.

http://seoteo.info/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BC-acer-%D0%BE%D1%82-www-notebook-bg/ Е друг много силен участник в сео надпреварата е Теодор Захариев. Той винаги пише подробни и дълги статии отговарящи на въпроса защо да си купим ACER.

http://wickeble.com/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BC-acer-%D0%BE%D1%82-www-notebook-bg/  Друг оптимизатор с дългогодишен опит е Андрей Димитров. Той дава прости точни и ясни съвети за това, защо да си купим ACER от Notebook.bg

http://tunko.info/%D0%B7%D0%B0%D1%89%D0%BE-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%B4%D0%B0-%D0%BA%D1%83%D0%BF%D0%B8%D0%BC-acer-%D0%BE%D1%82-www-notebook-bg/  Никой, не беше предполагал, че малкия и не претенциозен сео блог Tunko info ще достигне до втора страница на състезанието, само след пускане на поста си. Много интересно.

Това според нас са най-интересните участници в тазгодишната сео надпревара под надслов ”Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Нека сега просто да накараме потребителите да купуват от този прекрасен магазин.

One thought on ““Защо трябва да купим Acer от www.Notebook.bg?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>