Есента настъпва с леко мрачни тонове. Това до известна степен може да разочарова почитателките на свежи цветове и палитрата на тоалета. Въпреки това винаги могат да се почерпят някои идеи от модния подиум, с които дори на сивата гама да се вмъкне нещо по-така. Ето, какво казват специалистите:

1.             Сангрия – това е цветът на испанските традиционни напитки от плодове и вина. С тях може да изберете рокля, в подобен нюанс: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/rokli/рокля-с-34-ръкав-в-червено-и-бяло-basic-line. Сега по опияняващ начин той се намества в гардероба на нежните половинки, за да завладява, да провокира и да оставя изящен спомен и безупречна визия. Този цвят е цвета на авантюристичната натура и ако вие сте такава, склонна към приключения и пътешествия, то връхна дреха тип палто, шлифер или яке в този цвят ще подсили натурата ви, внасяйки много стил в ежедневието.

2.             Огнено червено – този цвят никога не е излизал от мода. Той присъства във всеки сезон и е класика, страст, женственост. С красива червена дреха, аксесоари или дори ботуши в огнено червено може да се облечете и през есента и да сте отново фаталната жена.

3.             Кипарис – този цвят е вдъхновен от вечнозеленото растение. Сега той смело се настанява в дамския гардероб навявайки за това, че есента е само сезон и оставяйки траен спомен за останалите красиви сезони. Идеално се съчетава в офис средата, като може да се комбинира панталон или цял костюм в цвят Кипарис.

4.             Лавандула – за разлика от пролетния цвят на люляк, тук лилавото се доближава до небесно. С него може да сте магнетична на специална вечеря, фирмено парти или тържествен семеен повод. Чудесен избор е за официално облекло.

5.             Орхидея – това е комбинация от рокля в жълти рози и екрю, фуксия, розово и виолетово. Това се очертава и като цвят за есента на модните колекции 2014 г. Този цвят добре се адаптира към деловата среда и винаги може да изненадате с пола в него, съчетана с бежова или бяла ризка.

Някои специалисти са на мнение, че няма лош цвят в облеклата, стига дизайна и кройката им да са прецизно подбрани според фигурата. Така, че ориентирайки се в цвета и избора на облекла за есента, те съветват да се обърне внимание и на формите на тялото.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>