Shopping alexandra copyСпоред  британско проучване идеалният шопинг се състои от две приятелки, нови дрехи и приключва с една, две чаши хубво вино.  Да изкараш целия ден по магазините с някоя приятелка не е чак толкова изморително, дори е разтоварващо, стига да можете да извлечете максимална полза и наслада от него. Проучването показва точно на кое най- много се наслаждават жените по време на шопинг.

За идеално пазаруване и обикаляне по магазините времето е най- хубаво, когато е сухо, но  и да не е прекалено топло. Шопингът трябва да започне около 10 часа, за да остане достатъчно време за почивка- за кафенце или лек обяд с няколко освежаващи  напитки.

А с колко приятелки е най- добре да се пазарува, проучването сочи, че с две доставя най- голямо удоволствие. С три приятелки също е по- добър вариант, от колкото само с една. Причината за по- голямата компания е достигането на решение от мнозинство две към едно, тъй като когато се две, често се изпада в безизходица. Освен това е много по- весело и забавно.

Повечето от дамите предпочитат да отидат до мястото за шопинг с градския транспорт или такси, вместо със собственото си возило. Основната причина за това било, че трудно се намира удобно място за паркинг. А другата причина е, че това не позволява чашка питие.

Най- добрият ден за шопинг бил събота. Този ден е възможност за тези, които ходят на работа през седмицата да си починат и да излязат спокойно.  А пък онези, които имат малки деца, могат да ги оставят на половинката си и така да обикалят магазините без да се притесняват и без да бързат да се прибират. Така за всички пазаруващи денят е идеален не само за шопинг, а и за кафе или обяд с няколко чашки вино и клюки с приятелки.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>