Здравейте приятели! В този пост ще ви представим най-новия семинар за интернет маркетинг на Interactive Seminars - ”Как да печелим повече от своя уебсайт“. Той ще е изключително интересен поради факта, че ще присъства гост от Google Adsense и ще има директно включване на друг служител на Google от Дъблин.

Семинарът е насочен главно към хората, които ги влече онлайн маркетинга, предприемачи, блогъри, маркетинг мениджъри и други, разполагащи със сайтове и съдържание.

Той ще се проведе в СТЦ Интерпред център, на 21.02.13 от 9 часа и ще засегне много важни за онлайн маркетинга теми, като :

- Как да управляваме рекламите на сайта си?
- Как да търсим рекламодатели за сайта си?
- Как да бъдем перфектни потребители в Google AdSense?
- Как да оптимизираме своите рекламни доходи?
- Как да използваме правилно CPC и афилиейт маркетинг програми?

Основната причина да посетите един семинар са лекторите. Тук лектори са създателите и управителите на най-големите сайтове в България. Съмнявам се че има човек, който не би научил нещо от тях. Ето по подробна информация:

Alex Badinici - част от екипа на Google AdSense повече от 5 години и има опит в стратегическите партньорства с останалите клонове на Google в Африка, Латинска Америка и Азия.

Cemal Buyukgokcesu работи в Google от 2010-та година и отговаря за стратегическите партньорства на компанията в Турция. Той ще се включи пряко от Дъблин и ще ни обясни как да използваме Google Analytics за оптимизация на кампаниите ни в Adsense.

Dorin Boerescu е Управител на 2Leva.bg – една от най-големите афилиейт програми в България. Той ще ни разкаже как да използваме оптимално афилиейт програмите.

Иван Иванчев – управителят на фирма ИзиАдс ЕООД е маркетинг специалист с 15 години опит в бранша и диплома от Германия с академично звание специалист “онлайн реклама и маркетинг”. Той ще изнесе интересна лекция за правилното позициониране при използване на рекламни площи.

Владимир Жеглов – Основател и управител на един от най-големите сайтове в нашата страна – Dir.bg. Той има богат опит в маркетинга и рекламата и ще ни даде възможност да научим много полезни неща на пленарната дискусия, след края на семинара.

Ирина Поррузиан е търговски директор на “НетИнфо.БГ”. управител е още на отдели – “маркетинг”, “рекламно развитие” и “продажби”. Въпроси към нея ще можете да задавате на събеседването.

Калин Карабойчев е CEO в Калдейта Ком ЕООД. Управлява едни от най-големите сайтове Kaldata.com, Uroci.net, Bomba.bg и Nacionalen-Biznes.com и др. Изключителен специалист с над 10 години опит в маркетинга. Експерт по AdSense и AdWords.

Галя Тодорова работи в интернет бранша от 10 години. Започва като маркетинг мениджър, а в момента е Главен Мениджър на BGmaps.com.

Христо Атанасов е основател и управител на дигиталната агенция WeKnowHow.BG. Има опит в маркетинга като служител на NG Properties и Coca-Cola. Той ще ни покаже как да изберем правилния афилиейт маркетинг за да повишим доходите на уеб сайта си.

Камен Янкулов работи в Allegro Group Bulgaria и се занимава усилено с търговската политика на едни от най-големите сайтове - Aukro.bg, Prodavalnik.com и Pazaruvaj.com. Той ще говори по темата за изграждане на цялостна стратегия за монетаризация на уебсайт и ще даде ценни примери от Prodavalnik.com.

Велина Димитрова е мениджър на Санома Блясък България – един от първите 10 издатели на списания в нашата страна. Занимава се със CPC CPA.

Драгомир Григоров работи, като Директор Бизнес Развитие в ИнвесторБГ АД от 4 години. Има богат опит с уеб аналитични инструменти и основно с тези на Google. Към него също ще можете да задавате въпросите си на пленарната дискусии след края на семинара.

Очертава се изключително интересен семинар, не го пропускайте. Местата са ограничени до конкретна бройка и има още останали билети.

В момента можете да се възползвате от 40 ЛВ отстъпка за семинара с промо код teo2013! Регистрирайте се с промо кода и сумата за семинара става само 100лв.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>