kapere drehi 2 copy copy

Много от жените преминават през период, в който се чувстват некомфортно поради някое и друго килце отгоре. Обикновено коремчетата им се подуват и това се оказва голям проблем особено с дрехите. Някои трудно намират подходящите, за да скрият това неразположение. В тази статия ще прочетете няколко хитринки, които да ви помогнат при подобни случаи.

kapere drehi 2 copy copyИзбирайте блузи, които прилепнали при бюста и отпуснати в областта на коремчето и ханша. По този начин ще подчертаете гърдите си и визуално ще скриете корема.

Друг вариант е кройката тип- прегърни ме. Въпреки че вече не е толкова актуална, в крайна сметка всеки трябва да носи, това което да прикрие недостатъците му и да му стои най- добре. Тези кройки отвличат погледите от корема и придават V- образна форма на горната част на тялото. За по- голям ефект заложете на пъстри и шарени материи.

Много е важно бельото, което носите. Заложете на стягащи корсети и такова, което да оформя фигурата.

Ако харесвате сака, носете само вталени. Не се заблуждавайте, че широките сака ще прикрият коремчето ви, защото изобщо не е така, те само подчертават дефекта и правят фигурата да изглежда още по- пълна.

Изберете блуза модел „Ампир”, чията талия е точно под гърдите, а надолу пада свободно и прикрива коремната област.

Ако обичате да носите панталони, избирайте само изчистени модели с ниска талия. Панталоните с висока талия и с много елементи по тях привличат вниманието точно към ханша и корема.

Избягвайте тесни дрехи и еластичните материи. Избирайте само тези, които не прилепват като например памучните.

Не носете блузи, които се загащват. Избирайте само такива, които падат свободно върху полата или панталона. По този начин фигурата ви се удължава. Освен това винахи носете вашият размер дрехи. Прекалено тесните правят тялото по- едро, а прекалено широките нямат никакъв стил.

Носете по- високи обувки, които визуално ще ви направят да изглеждате по- слаба.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>