Кетъринг

Кетъринг

Кетърингът е вид услуга, която се извършва от фирми за кетъринг, които организират специални празненства, каквато е например сватбата. Една сватба може да бъде не само в ресторант, тя може да се проведе и в градината на някоя от къщите на младоженците или в къща под наем. В тези случаи кетъринг фирмите помагат най- добре. Дори и да нямате подходяща къща, добрите кетъринг услуги ви предлагат няколко определени такива къщи, от които може да избирате. Освен за мястото, професионалистите от фирмата за кетъринг се грижат за абсолютно всички подробности.

Много пъти, ако наемете по- голяма и по- скъпа къща, в последствие се стига до там, че ще спестите от менюто. Това решение нее правилно. Големите празненства са, за да впечатлите гостите си, най- вече с храната.

Относно храната, кетъринг услугите предлагат няколко стила за сервиране.

  1. Френски стил- той е много елегантен, формален стил, но и много бавен. Предимството тук е, че госта исбира определено меню, т.е. избира точно това, което иска.
  2. Руски стил- сервират се всички ястия, но накой от гостите може да иска да се намали порцията му или да поиска повече и т. н. Този стил е също бавен.
  3. Модерният стил- най- бързият стил на сервиране. Главният готвач приготвя всички ястия като за всеки са еднакви. Недостатъкът тук е, че гостът няма възможност да избира ястието си.

Местата за гостите винаги трябва предварително да са разпределени. Това разпределение се извършва по различни критерии, разбира се като се вземат под внимание Вашите желания. Препоръчително е роднините и от двете страни да са отделно. Но може и да да бъдат заедно, за да се опознаят. Или пък хора на еднаква възраст заедно и т. н.

Фирмата за кетъринг Ви предлага най- различни идеи.

Задоволява абсолютно всички вкусове и едновременно се съобразява с Вашите изисквания, грижи се абсолютно за всичко до най- малкия детайл, за да бъдат всички впечатлени и да има остане красив спомен за цял живот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>