Непрекъснатото развитие на модата доведе до създаване на красиви и изискани дрехи за дамите с приятно закръглени форми. Дизайнерите на макси мода умело използват различни хитрини, които им позволяват да изработят дрехи, умело прикриващи някои части на тялото. Визуално предлаганите модели предават елегантност на силуета.

Красотата на пищните дами се показва с елегантни модели, подчертаващи хармонията в нея. Моделите, които се предлагат са в различни цветове и това дава възможност да се направи добра комбинация, за да се получи представителен тоалет. Светлите цветове са подходящи за дамите с по-голям размер, но не трябва да се комбинират с контрастен цвят, защото ще предадат обем. Лятото и пролетта се предпочитат светлите цветове, но трябва да се подбират пастелни, а не искрящи и с блясък.

Дамите с пищни форми могат да си позволят и тоалети с щампи, но с подходящи размери. Понякога щампите могат да се използват за отклоняване вниманието от проблемни зони на тялото. Предлаганите платове са с нежни щампи с меки цветове.

Макси модата предлага за дамите интересни модели на рокли, блузи, панталони и връхни дрехи. Особено внимание следва да се обърне на връхните дрехи за студените дни. За предпочитане е да не са с пълнеж, защото добавения обем не е желателен.

За елегантността на модела допринася и материала, използван за облекла макси мода. Платовете трябва плавно да очертават тялото и в никакъв случай да не описват всяка гънка. Не трябва да се носят и дрехи, които са широки и провиснали. Памук, коприна, тънък вълнен плат са материи, подходящи за макси мода.

Различните предложения на дизайнерите са съобразени с фигурата на закръглените дами и така на пазара е осигурено голямо предлагане на макси дрехи – туники, блузи, тениски, поли, панталони, рокли, както и подходящи връхни дрехи. Панталоните са подходяща и практична дреха, но трябва да се избира прав и изчистен модел. За роклите и полите е от значение дължината – за предпочитане е около коляното.

Правилно избраните предложения на макси мода осигурява на дамите самочувствие и елегантност. За да направите своя избор е добре да прегледате каталозите на онлайн магазините за макси дрехи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>