Немски обувки
Немски обувки

Немски обувки

Качеството си има цена и когато се отнася до обувките компромис с цената не бива да се прави. Въпреки ниския социален статус на българите има много хора в България, които държат на качествените стоки и предпочитат да платят повече, но да са доволни от направената покупка. Проучване сочи, че 2/3 от българите си купуват вместо няколко чифта евтини китайски обувки един чифт, но да отговаря на стандартите за качество. Всички знаем, че немските обувки са едни от най-качествените, предлагани на пазара.

В България немските обувки са не по-малко търсени от българските. Немските обувки се произвеждат съгласно високите изисквания и се подлагат на тестове във всеки етап на производството, което гарантира качеството на готовите продукти. Има няколко водещи производители на немски обувки, чиито продукти са едни от най-добрите на световния пазар.

Birkenstock е една от най-старите марки за обувки в Германия. Произвежда немски обувки от 1774 година. Birkenstock е изобретателят на корковата стъпална подложка. За оригиналната стъпална подложка Birkenstock се използват най-добрите сурови материали: лек, натурален корк, най-добрите прежди от юта и висококачествен естествен латекс. Тези материали, допринасят за изключително високото ниво на комфорт на Birkenstock обувки, затова и тези немски обувки са толкова известни. Birkenstock обувките предлагат максимално удобство при вървене и най-високо качество.

Birkenstock се радва на огромен успех и продължава да расте, като предлага много различни стилове на сандали и обувки на пазара в над 80 страни.

LLOYD е един от водещите световни производители на немски обувки. Компанията изнася обувки в над 40 страни по света. Въпреки, че през годините компанията разширява производството си и в други сегменти, мъжките обувки си остават нарицателно за Lloyd. Обувките са проектирани така, че да не създават здравословни проблеми. Разнообразието от мъжки модели Lloyd е голямо – от елегантни и строго официални, до обувки за бизнес срещи и дънки. Разбира се цената не е по джоба на всеки, но е оправдана с високото качество и устойчивост във времето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>