успешни продажби

успешни продажби

Парите никога не стигат, защото ги харчите. А този проблем ни кара да търсим начини за изкарване на допълнителни приходи. Да печелите от интернет… можете, но както се досещате без труд и усилия не се постига нищо. Нужни са ви месеци, даже години, за да хванете цаката на онлайн бизнеса. Имате нужда от време и обучение, което допълнително ще ви накара да се депресирате и хабите нерви пред монитора. Много хора най-често създават сайтове или блогове, влагат пари в домейни, хостинг и прочие, с надеждата, че приходите ще дойдат светкавично. Лъжете се жестоко! Да откриете топлата вода не е лесно! Не, излъгах… лесно е. Забравете за всички досадни методи за печелене на допълнителни приходи.

Аз ще ви предложа, не толкова труден и поносим вариант за онлайн бизнес. За какво ли говоря? За продавалник! Е, какво за него ли?

Продавалник е един от най-посещаваните сайтове за обяви в България. На път е да изпревари големите акули на пазара – Amazon и Ebay. Но какво го прави толкова известен и предпочитан? Разбира се, че възможността за изкарване на допълнителни приходи чрез сайта. Не ви трябва домейн, нито пък хостинг! Трябват ви излишните стари и ненужни вещи от оня ъгъл, които ви дразнят всеки ден и заемат ценното пространство в красивия ви дом.

А защо не ги продадете на изгодна цена в Продавалник? Много хора го правят, значи можете и вие. Освен, че ще освободите това пространство, ще спечелите и някой лев, а ако превърнете продажбата на стари вещи в бизнес, доходите ви ще са значителни.

По този повод, прочетете е-книгата на Adnan Rasim – „Тайнaтa за успешните продажби в Prodavalnik.com“. Книгата представлява кратък наръчник за всички, които искат да продават, бързо, лесно и без допълнителни главоболия. След като прочетете книгата, вие ще станете истински Продавалник Гуру и ще направите скок във вашите продажби.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>