Acer Aspire V5-473G

Ако си търсите лаптоп, който да е едновременно мощен, лек и тънък, вижте нашето предложение. На Вашето внимание представяме лаптоп Acer Aspire V5-473G. Тежащ само два килограма, той притежава всички характеристики, необходими за един лаптоп, независимо дали ще се използва за работа, игри или просто за сърфиране в интернет.

Acer Aspire V5-473G е снабден с Intel Core i5-4200U двуядрен процесор, чиято честота е 1.6/2.6 GHz. Размерът на RAM паметта е 8 GB, скоростта й е 1600 MHz, а типът на паметта е DDR3. Харддискът на Acer Aspire V5-473G е с марка SATA, и размер от 1 TB. Представеният модел лаптоп е с вградена видеокарта NVIDIA GeForce GT 740M, чиято собствена памет е 2 GB. Мрежовата му карта е 10/100/1000. Лаптопът има вградени HD камера и микрофон, вградена сертифицирана Dolby аудио система с две стерео колонки. Acer Aspire V5-473G притежава Bluetooth и Wi-Fi, който използва a/b/g/N канали. На разположение на потребителите на въпросния модел лаптоп, са 3 USB порта – двата от тях са USB 2.0, а другият е USB 3.0. Ако искате да включите допълнително слушалки и микрофон, може да го направите, тъй като лаптопът притежава жакове за такива. Лаптопът притежава слот за SD/MMC карта, HDMI и RJ-45 портове.

Батерията на лаптопа Acer Aspire V5-473G е литиево-йонна, четири клетъчна, и може да издържа до 8 часа. Клавиатурата му е с английски и български език (БДС), бутоните й са раздалечени, благодарение на което се почиства лесно, и е изключително удобна за писане. Освен всичко останало, мощният лаптоп има сензорен дисплей с Multi-Touch тъчпад, който има функция за поддръжка на жестове. Благодарение на функцията Acer Instant Connect, която този модел лаптоп притежава, свързването към познати хостове се извършва само 2.5 секунди.

Лаптоп Acer Aspire V5-473G е с безплатна инсталирана Linux операционна система. Дисплеят му е 14 инчов LED, с резолюция 1366×768.

Какво повече му е нужно на един лаптоп? Независимо дали ще се използва за игри, работа или за сърфиране в глобалната мрежа, най-добре е когато лаптопът е едновременно тънък, лек и мощен. Друга задължителна характеристика е батерията да издържа дълго, да има достатъчно памет за запаметяване на програми, приложения, музика, снимки, филми и т.н., да е бърз, с мощен процесор, и да не се налага да включвате допълнителни периферни устройства(колонки, камера, микрофон и други), за да може да възпроизвежда звук, да прави снимки и т.н. А лаптопът Acer Aspire V5-473G притежава всичко това.

Не по-малко важна е и марката на лаптопа – знаете, че тези със странни имена обикновено са с неясен произход, и съответно не се знае колко време ще работят. А този модел е с марка Acer, която е световноизвестна. Фирмата производител се е превърнала в един от лидерите на пазара на лаптопи, и милиони потребители по света са се убедили в качеството на продуктите с марка Acer.

Лаптопът Acer, и по-точно модел Aspire V5-473G притежава всичко необходимо, за да отговори на изискванията дори на най-взискателните и претенциозни потребители.

И ако в момента се нуждаете от нов лаптоп и се чудите, сред това огромно разнообразие и модели, кой точно да изберете, независимо за какво ще го използвате, Acer Aspire V5-473G е подходящото решение, и най-разумният избор. Избирайки този лаптоп за себе си, Вие ще сте 100 % доволни и удовлетворени от неговата безпроблемна работа.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>