Обикновено сме свикнали, че на Свети Валентин жените са тези, които получават подаръци. Разбира се, това далеч не е вярно, тъй като говорим за денят на влюбените, което значи, че трябва да има изненади и за силния пол.

podarak-sveti-valentin

podarak-sveti-valentin

Знаем, че мъжете са много претенциозни и изборът на подаръци за Свети Валентин ще е една доста трудна задача. Въпреки всички днес ще ви дадем някои предложения, за това какво да подарите на любимия си, така че той да остане максимално доволен.

Няколко интересни хрумвания за подаръци;

1) Еротичен танц – мъжете са луди по стриптийз, а още повече, когато идва от любимата им жена. Ето защо еротичният танц може да бъде първата част от вашите романтични подаръци за 14 Февруари.
2) Сексапилно бельо – купете секси слипове или боксерки и помолете партньора ви да ги обуе. По-нататък може да импровизирате, както само вие умеете.
3) Оригинален парфюм – изберете някой хубав и скъп парфюм, който да докосне сърцето на партньора ви.
4) Бутилка отлежало червено вино – виното е елексира на любовта, то е и сред най-оригиналните подаръци за Свети Валентин.
5) Аксесоари – мъжете си падат по качествените аксесоари като табакери, запалки Зипо, оригинални колани и прочие. Разгледайте какво се предлага в магазините и вземете най-доброто.
Възможните са хиляди и поради тази причина е нужно да познавате добре мъжа до себе си, неговите хобита, желания и мечти. За всеки случай най-важното е да направите жест в знак на обич към любимия.
В заключение
Вижте сайтовете с подаръци за Свети Валентин за да получите още оригинални идеи. Днес дори имате уникалната възможност да купите интересни сувенири и аксесоари без да ставате от компютъра. Това е още една причина започнете подготовката за Денят на влюбените от днес.
Накрая ви желаем от все сърце едно неповторимо романтично изкарване в компанията на любимия човек, бъдете здрави и много щастливи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>