mes3 copy copyЗнаете ли, че цветът на обувките ви издава доста черти от вашия характер?

Ако ви харесва да носите бели обувки, значи сте перфекционисти. Цветът е символ на чистота и непорочност.

Ако предпочитате по земните кафяви тонове, това означава, че сте стъпили много здраво на земята. Имате силен характер и обичате предизвикателствата. Постоянно се доказвате пред себе си и показвате на другите, че нищо не е невъзможно.

Доста жени залагат на червения цвят в обувките,за да привличат мъжките погледи. Но това също показва, че те обичат свободата, темпераментни са и много страстни в любовта. А ако си падате по розовото, значи сте малка глезла, доста капризна и непостоянна.

Оранжевият цвят показва за дамата, че е забавна, комуникативна, понякога странна, но в добрия смисъл. Жените, които харесват обувки с такъв цвят са много оптимистично настроени. А ако видите жена с жълти обувки, трябва да знаете, че тя е трудолюбива, жизнерадостна и положително настроена към света.

Доказано е, че зеленият цвят успокоява зрението и това от своя страна говори за спокойствие и увереност у дамите, които обичат да носят обувки с този цвят. Освен това те са много отговорни хора и реалисти. Синият говори за сдържаност, търпеливост, романтика и домашен уют.

Жените, които залагат на лилавия цвят са много мъдри. Този цвят символизира лукс и аристократизъм, затова и тези жени държат изключително много на материалната независимост и обезпеченост.

Сивият цвят е класически и никак не е скучен, ако това си мислите. Жените, които предпочитат сиви обувки са много, много загадъчни и изключително нежни същества.

Ако вашият любим цвят е златистия, това означава, че вие сте много властни. Имате винаги своя позиция, която защитавате.

Черният класически цвят говори сам по себе си. Дамите, които залагат на черните обувки са преди всичко традиционни и консервативни, те винаги държат на външния си вид и са облечени безупречно.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>