4антата-зодия

4антата-зодияПродължаваме с останалите зодиакални знаци.

РАК

Раците са доста сантиментални. Това си личи дори от техните чанти. Често се случва да са им подарени от близък човек, а това означава, че почти няма да я сменят.

Също така веднъж открили удобен модел чанта, те не я сменят, а нагаждат облеклото си според нея.

Жената Рак – обича да носи снимки и сантиментални предмети, но в нейната чанта ще намерите напълно практични неща – портфейл, огледалце, балсам за устни. И макар често да забравя чадъра си, защото няма място, тя предпочита малките чанти за през рамото.

Мъжът Рак – предпочита класически модели, без излишни украшения.

ЛЪВ

Лъвовете са блестящи и величествени във всеки аспект. Дори, когато става дума за чанта.

Жената Лъв – обича да има уникални чанти, по една за всеки чифт обувки и всеки повод, който може да изникне. В нея обикновено съхранява скъпа козметика и луксозни аксесоари.

Мъжът Лъв – предпочита да заложи на удобството. В неговата чанта може да намерите информационни бюлетини за киното, разписание на влак и други.

ДЕВА

Практичната Дева се спира на ненатрапчиви модели, класически кройки и неутрални цветове.

Жената Дева често препълва своята чанта. Носи я на рамо, но тежестта й е доста над обичайната за женска чанта.

Мъжът Дева обича подредбата и често почиства и сортира вещите  в чантата си. Те също предпочитат неутрални цветове и класически модели.

ВЕЗНИ

За Везните чантата е просто аксесоар.

Жената Везни – има много чантички, често са малки по размер, но има и такива със средна големина. Тя ги третира като декорация, отколкото като функционален аксесоар. В нейната чантичка ще намерите червило, огледалце и молив за очи. Избира бавно следващата си чанта, тъй като мислено я комбинира с тоалетите от гардероба си.

Мъжът Везни залага на качеството и марката, въпреки че се спират най-често на малки модели.

СКОРПИОН

Скорпионите избират строги, но качествени модели чанти.

Жената Скорпион – носи чанта през рамо, в която има несесер с малко козметика. Обичат да има ред, но предпочитат да портфейл с много отделения, вместо няколко несесера.

Мъжът Скорпион – често носи куфарче с код.

Повече на: http://e-obuvki.com/damski-chanti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>