Спортна борса онлайн

Една от най-значимите компании, чиято дейност е пряко свързана със залагания, е Betfair. Едва ли съществува човек, който до този момент да не е чувал бранда. Няма никакво значение дали сте върли привърженици на хазартните игри или не, то ние сме напълно убедени, че сте имали възможността поне веднъж да се сблъскате лице в лице с букмейкъра, било то, чрез реклама по радиото, телевизията, разказ на ваш приятел или друго.

В тази статия сме си поставили за цел да ви разкажем не малко любопитни сведения за самата история на компанията, които да ви върнат години назад. Целта ни е да ви информираме и паралелно с това да ви накараме да вярвате все по-силно в мечтите си. Ще ви дадем пример с живота на един млад мечтател с остър ум, който дори и за миг не е престанал да вярва в своята мечта и да я преследва. Наше лично мнение е, че именно това заляга в епицентъра на успешния бизнес.

Ако ли обаче сметнете, че статията не е достатъчно информативна, то предлагаме ви да посетите онлайн сайта за професионални прогнози 5bet.eu, където ще попаднете на изключително полезна информация, свързана със самите залагания, как да се регистрирате, през какви стъпки се изисква от вас да преминете, какви валути имате възможност да използвате, както и как да изберете мероприятие или спортно състезание, в които да се включите. Ще се постараем надълго и нашироко да ви разкажем за всяка една малка и голяма подробност, така че да съумеем да отговорим на колкото се може по-голяма част от вашите питания.

Спортна борса онлайн

Какво да научим за прочутия бранд Betfair

Betfair е компания, чието име е разпознаваемо в десетки страни по цял свят. Клиентите на онлайн платформата са толкова много, че дори може да се каже, че едно стандартно преброяване се оказва почти като мисията невъзможна. Отделно от това, следва да поясним, че брандът за отрицателно кратко време след своето появяване, игнорира конкуренцията и се превръща в един от най-влиятелните и могъщи.

Още докато е бил в тийнейджърските си години Андрю Блек тайничко мечтае един ден да се превърне в собственик на именно такава компания, позволяваща на хората да залагат онлайн, като същевременно с това сами да определят условията на игра. Той е наясно, че за да реализира една такава мечта, са му крайно необходими два фактора – единият е остър като бръснач у, а другият е пряко обвързан с финансовата страна на нещата.

След като разчита, че първият фактор е на лице, той се заема с осигуряването на втория. Дълго време разработва софтуер, който му позволява не за кратко време да си изкарва достатъчно средства, с които да преживява. На малко по-късен етап от живота си Андрю се среща с човек, който в последствие се превръща в негов съдружник и двамата решават да поставят началото на компанията.

Тя отваря вратите си през 2000 –та година и за изключително кратко време се превръща в една от най-влиятелните и могъщи за всички времена. Учудващо е как тръгвайки от нулата имате възможността да постигнете дори и повече, отколкото сте мечтали. Вярваме, че опира до това колко последователни сте всъщност в мечтите си.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>