Най-добрия креатин на пазара

Често описван като „вълшебно прахче“, от което можеш „голям да порастеш“, през годините на добиване на знания относно хранителните добавки в България, креатинът си е извоювал репутация на една от най-универсалните добавки. А знаехте ли, че всъщност всеки произвежда това вещество в тялото си?

Какво представлява креатинът?

След последните проучвания, правени върху веществото, се доказа, че 95% от креатина в тялото ни, се съдържа в мускулите под формата на фосфокреатин. Останалите 5% се намират в мозъка, черния дроб и бъбреците ни.

Звучи твърде сложно, но всъщност креатинът е много приятна и лесна за приемане добавка. Обикновено, фитнес инструкторите искат всичко да се обяснява прекалено научно, за да създава впечатление на медицински обосновано.

Едно е сигурно – сложно или не, креатинът е най-масово приеманата хранителна добавка в спортните среди. Като се започне от момчето, което се набира на лостовете в близкото училище и се стигне до някой олимпийски гимнастик на халки – всички са взимали креатин под една или друга форма.

Достатъчното количество на веществото в тялото ви несъмнено ще подобри спортните ви постижения, което от своя страна ще увеличи мускулната ви маса. Ако сте готови да изберете креатина за ваш основен спътник към успеха, то посетете онлайн магазина на FitnesHrani.com и го закупете на достъпна цена.

Енергия. Издръжливост. Растеж. Никаква физическа умора

Трябва да имате предвид, че това е може би най-изследваното от науката вещество. Ако трябва да се изброяват всичките ползи на креатина, то най-вероятно десетки страници не биха стигнали да се опише всичко подробно.

Накратко, добавките на креатинова основа увеличават производството на енергия в клетките, което освен до ускорен мускулен растеж, ще доведе и до изгарянето на мазнините в тялото. Тялото има множество естествени защитни процеси, които ограничават доброто представяне, издръжливостта и всичко това влияе на резултатите.

Когато използвате креатин, вие успешно премахвате тази толкова пречкаща се граница. Ако мислите, че и вие не желаете да сте подвластни на подобни ограничения, то започнете да използвате креатин още сега като го закупите от FitnesHrani.com.

Най-важното за всеки в залата – повече мускули

Най-добрия креатин на пазара

Чист протеин за спортисти https://www.fitneshrani.com/hranitelni-dobavki/proteini

Всички, които бягат сутрин, вдигат сериозни тежести в залата или просто ритат след работа, познават така противната хронична мускулна умора. Добрата новина е, че протеинът и креатинът премахва и системното изтощение.

Скорошно изследване установява, че креатинът води до намаляване на умората и повишаване на енергийните нива при хората с инсомния (липса на сън). Веществото може също така да намали умората, предизвиквана от сериозните упражнения при спортистите.

В заключение

Креатинът е онази хранителна добавка с комплексно действие, което така отчаяно сте търсили досега. Е, той вече е тук, така че не му мислете особено.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>