Кърти бетон евтино

Всеки е прекарвал част от детските си години навън с приятели и влизал с тях по стари, изоставени строежи. Там, най-вероятно са си играли на бригада майстори и са си представяли, че строят блок.

Когато са малки, момчетата имат силно развинтена фантазия и няма спор, че много от нещата си остават завинаги в тях. Едно от тези неща е да спретват разни ремонти вкъщи, в които правят какво ли не – къртят бетонни стени, правят разни размествания, пробивания, замазки и т.н.

Не всеки, обаче, знае къде да спре и проблемът много често изобщо не е в майстора, а в инструментите.

Лесно ли се кърти бетон и изобщо достижимо ли е

Както се спомена, повечето от нас знаят какво представлява бетонът. Както всяко нещо, той има и своите недостатъци. Един основен такъв е ниската якост на опън. Казано по друг начин – бетонът не е пластичен.

Това до някаква степен ще улесни всеки, който иска да освободи малко заето пространство вкъщи. Тези неща са напълно нормални да се предприемат понякога и никой няма как да предвиди колко трудно би му било да изкърти ненужна стена у дома.

При нужда от повече информация във връзка с бъдещия ремонт, служителите на Stroizone.com са на разположение по всяко време да отговорят на Вашите запитвания. Те ще пристигнат при вас и ще изпълнят вашите изисквания по стандарти, достойни за уважение.

Как да се спасим от него?

Понякога идва момент, в който ни се иска да внесем промяна. До тогава не си даваме сметка колко здрава може да се окаже една колона или стена. Дълги години сме минавали покрай нея и с времето сме спрели да я забелязваме.

Здравината на една бетонна конструкция не е важна само при строежа ѝ. Тя е важен показател и при нейното къртене.

Може би звучи лесно, когато говорим за това, че трябва да се изкърти нещо, което е направено от бетон. Взимаме автоматичен инструмент, слагаме очилата и започваме некоординирано да използваме сила срещу твърдата стена. Замислете се, нещата не би трябвало да опират толкова до сила, колкото до ум.

Най-важното е да се знае колко е пробивен материалът, срещу който мислим да се изправим. Специфичен похват, който в нашата ситуация може да се използва и да ни помогне доста успешно, е рязането с диамантен диск.

Този сценарий може да се използва тогава, когато имаме нужда от прецизно рязане на бетон и не толкова къртене. При по-слаб бетон (по-мека стена) ниво на армиране, бихте могли да използвате добрия стар пневматичен чук.

Също така, ако имате нужда от направа на отвор в бетон, използвайте диамантена боркорона. Само така ще успеете да сте максимално прецизни!

Всичко зависи от това колко време и какъв бюджет сте отделили за цялостната манипулация по премахване на бетонните пречки. Ако търсите да се доверите на един сериозен професионалист в областта на къртенето, чистенето и извозването, то използвайте услугите на Stroizone.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>